NS wandeling Overveen, ook wel wandeling "Lolly?" genoemd...

 

Voor zaterdag 15 mei had Linda een mooie NS wandeling gevonden bij Overveen om die dag te gaan lopen. Het bleek een schitterende dag met mooi weer te zijn! En wat nog belangrijker was, Arendina werd die dag weer een jaartje ouder!! Na enige vertraging begonnen we om half twaalf met z'n zessen aan de wandeling. Al snel vroeg Arendina wie er trek had in een lolly want die had ze o.a. meegenomen om te trakteren. Al vrij vlug belanden we in een mooi duinengebied waar natuurlijk even een foto genomen moest worden. ;-)

 

 

Na het foto's nemen vroeg Andries onschuldig aan ondergetekende of hij zin had in een sprintje heuveltje op. Tja, dat moet je natuurlijk niet doen hè! Dus vervolgens stoven er twee gekken een vrij steile heuvel op waarbij de één niet onder wilde doen voor de ander. :-) Zwaar hijgend kwamen we vervolgens weer de heuvel af en was het een paar minuten vrij stil. ;-) Na een mooie tocht door de duinen kwamen we bij de zee aan waar we op het strand even rust hielden om wat te eten en te drinken en...om de zee te verkennen! Oh ja, lolly? ;-)

 

 

Na ongeveer drie kwartier lekker in het zand gezeten te hebben en een aantal lolly's gegeten te hebben liepen we langs de kustlijn richting Santpoort waar onze route eigenlijk zou eindigen. Maar door alle energie van de lolly's van Arendina besloten we door te lopen naar Zandvoort... Onderweg kwamen nog aantal catamarans tegen waarvan sommige met een vrolijk gekleurd zeil. Lolly?

 


Vlakbij Zandvoort kwamen we nog een aantal terrasjes tegen. Zoals het onderhand traditie wordt liepen we niet zomaar het terras voorbij maar gingen we lekker wat drinken. En natuurlijk proosten we op Arendina haar gezondheid! Iemand nog trek in een lolly trouwens? ;-) Hiep Hiep Hoera!!!

 

Tja, en toen begonnen we helaas alweer aan het laatste stukje naar Zandvoort op weg naar de trein waarmee we naar Overveen terug zouden rijden. Maar ja, een wandeling zorgt voor rammelende magen dus werdt de vistent niet overgeslagen! Of je moest meer trek hebben in een....lolly? :-) Ook werd er nog even een leuke foto gemaakt om het fotolijstje van Linda te vullen.

 

 

Terug in Overveen wilden Andries en Rob weer richting Hilversum en moest de rest richting Soest, Apeldoorn of Deventer. Besloten werd om achter Rob en Andries terug te rijden naar de snelweg. Na Hilversum namen we afscheid van Andries en Rob en reden Linda, Arendina, Menno en Sander richting Lage Vuursche waar we op het terras tegenover het pannekoekenrestaurantje waar we 7 februari gegeten hadden een pannenkoek bestelden. Daarna reden we door naar Soest waar we Arendina en Linda thuis brachten die 's avonds nog een leuk verjaardagsfeest hadden! Na afscheid van elkaar genomen te hebben reden Menno en Sander naar resp. Apeldoorn en Deventer. En zo was de zaterdag op een leuke sportieve en erg gezellige manier doorgebracht en had iedereen na afloop een lekker zomers kleurtje! Want ondanks de wat matige weersvoorspelling was het erg zonnig weer, iets waarvoor we weer dankbaar mogen zijn! Op naar de volgende wandeling!!

 

Verslag: Sander
Foto's: Sander
PS: lolly? :-)